welkom.html
 

klanten


De manier waarop Paul je meeneemt in het denkproces over je eigen onderneming is verfrissend en haarscherp! Hij vraagt door waardoor zaken je helderder worden. Paul denkt mee en draagt creatieve ideeën aan. Met zijn energie en enthousiasme maakt hij ruimte jezelf te herontdekken

Anna van Waveren

Carpe Kiem


Onbevangen heen, vol inspiratie en visie terug. Paul weet binnen drie uur feilloos bloot te leggen waar onze kracht zit, maar ook waar energie wegvloeit. Heldere scenario’s en mogelijkheden komen in rap tempo naar voren. Het in zo n kort tijdsbestek ons deze helderheid geven, is van ongekende waarde.


Jetske Roetman, Martine de Jong,  Eelke Horselenberg

PLUGdedag


Op onze startpagina staat als advies aan onze klanten: durf te kiezen! Alleen nu wijzelf nog. De innovatiemeedenkers hielpen ons, met hun gestructureerde aanpak, strategische keuzes te maken voor onze eigen bedrijfsvoering. Van deze keuzes hebben we nog iedere dag plezier.


Marja Gast en Pauline Franke Educall


Het begon met confronterende vragen over mijn diensten en werkzaamheden. Het canvas-sen een week later zorgde voor een duidelijk beeld van waar ik naar toe wil. Met als resultaat een nieuw concept voor golf-trainingen: toegespitst op de wensen van de moderne golfer en onderscheidend van andere aanbieders in onze markt.


Dave Chapman

TheMindfactor.nlCarpe Kiem

Educall

Gemeente Haarlem

JOYinCARE bv

Kamilla’s Keus

Mark Teeuwissen Makelaars

QGolf

Van de Wal Makelaars

The Mind Factor

PLUGdedag